Autorijles bij Harold Greven

Een rijschool met instructeur waar je je snel thuis voelt

Samen met jou wil ik ervoor zorgen dat jij je zo snel mogelijk thuis voelt in de lesauto. Je mag vrolijk zijn, je mag eigenwijs zijn, je mag onzeker zijn, je mag faalangst hebben, je mag bang zijn, je mag chagrijnig zijn, kortom je mag jezelf zijn. Je kan alleen jezelf zijn als je je thuis voelt en ik zal je daarin stimuleren en helpen jezelf te zijn, omdat jij het best presteert als jij je prettig voelt.

Ik beschik over een groot inlevingsvermogen en veel levenservaring o.a. door mijn werk als accountmanager, assistent- en individueel hersteltrainer. Door mijn kennis en ervaring, krijg jij op de juiste manier je rijvaardigheid, zodat je veiliger en beter op een hoger niveau komt en de kans op slagen groter wordt.

Vragen of opmerkingen?

Bel 06-21 61 36 83

(ma t/m vr van 07:30 tot 22:00)

Mail info@rijschoolharoldgreven.nl

(Binnen 2 werkdagen antwoord)

Autorijles in een moderne, veilige auto

Mijn lesauto beschikt over de moderne hulpmiddelen die het autorijden vereenvoudigen en veiliger maken. Om jou goed voor te bereiden op het nieuwe autorijden gaan we jou in de lessen ook leren gebruik te maken van deze hulpmiddelen. Als je kiest voor een rijopleiding bij Harold Greven, dan kies je voor meer dan alleen een rijopleiding, dan kies je voor een rijbewijs in combinatie met vertrouwen in, en veiligheid voor jou en anderen in de toekomst.

Autorijles in de omgeving Staphorst en Meppel

Rijles met een mooie en prettige auto in Meppel, Staphorst en de mooie omgeving, dat is genieten en leren in één!

Aanmelden voor de rijles

Waarom kiezen voor Rijschool Harold Greven?

Zeer ervaren ondersteuning
Zeer goede feedback door jarenlange ervaring in het maken van analyses
Grote betrokkenheid bij de leerling
Als team werken naar het hoogste niveau
Mijn doel is om de leerling veilig, vlot en verantwoordelijk (3 V’s) te laten slagen.

Eerst een gesprek?

Een gesprek met mij voor welke keuze!

Kwaliteit staat voor mij altijd voor op, want het gaat erom dat de persoon in kwestie beter wordt en zo meer rendement uit zijn kwaliteiten haalt.
Dezelfde filosofie leg ik ook in mijn opleiding, een leerling die zo snel mogelijk, maar wel veilig en goed de weg op wil en zijn rijbewijs wil halen.
Vandaar dat ik graag begin met een intake gesprek (met of zonder ouder(s)), zodat er een goede en gezonde basis ontstaat voor een prettige en succesvolle samenwerking.
Dit intakegesprek ( plm. 30 min ) is gratis. Wil jij graag eerst een intake gesprek, neem dan contact met mij op voor een afspraak info@rijschoolharoldgreven.nl

Weten wat de kosten zijn?

Bekijk hier alle pakketten voor jou.

Aan de hand van de proefles kunnen we al redelijk inschatten welk pakket goed bij jou past. Zo hebben we voor alle soorten leerlingen wel een pakket. Voor de super snelle leerlingen hebben we pakketten met 25 losse lessen en voor de anderen hebben we pakketten met b.v. 30 of 35 lessen inclusief of exclusief examens. Zo kan je goed kiezen wat het beste bij jou past.

Rijbewijs B

Je krijgt van mij rijles in een zeer moderne Audi A3 Sportback 1.4TFSI Sports S-Line. Ik vind het belangrijk dat iedereen zichzelf mag zijn in de auto. Mijn lesauto beschikt over moderne hulpmiddelen die het autorijden vereenvoudigen en veiliger maken. Om jou goed voor te bereiden op het nieuwe autorijden gaan we jou in de lessen ook leren gebruik te maken van deze hulpmiddelen. Als je kiest voor een rijopleiding bij Harold Greven, dan kies je voor meer dan alleen een rijopleiding, dan kies je voor een rijbewijs in combinatie met vertrouwen in, en veiligheid voor jou en anderen in de toekomst.